צ'או! שמי אור הדר, אני מדריכת טיולים מוסמכת באיטליה הממוקמת בפירנצה. במהלך השנים בהן למדתי תולדות האמנות באוניברסיטת תל אביב ואוניברסיטת בפירנצה צברתי ידע רב בתרבות הרנסנס וההיסטוריה של העיר פירנצה.
אני מציעה מגוון רחב של סיורים בפירנצה בינהם:
סיור רגלי בפירנצה בין הפיאצות והסימטאות היפות של העיר. הסיור משלב אומנות, היסטוריה, אגדות על העיר ולמידה על המטבח הפיורנטיני המסורתי. הסיור נמשך כשעתיים עד שלוש. מידע נוסף על סיור בוקר אור פירנצה ניתן למצוא כאן
סיורים בהתאמה אישית לקבוצות קטנות וגדולות. ניתן ליצור סיור המשלב סיור בעיר לצד ביקור באחד מן המוזיאונים של פירנצה.
למידע נוסף
סיור בפירנצה בליווי צלם מקצועי צמוד
סיור פרטי רק עבורכם בהדרכתי ומלווה בצלם מקצועי פרטי שיצור עבורכם שלל תמונות מרהיבות עם המונומנטים של פירנצה. הסיור מתאים במיוחד לחוגגים אירוע מיוחד כגון ירח דבש או יום הולדת!
סיור פרטי בפירנצה + סדנא להכנת גלידות
סיור וסדנא מהנה לכל המשפחה בסופו תלמדו לייצר את גלידת החלומות 🙂
הדרכה פרטית בגלריית האופיצ'י
הדרכה בעברית בגלריית האופיצי המרכזת את מיטב יצירות האמנות מתקופת הרנסנס בה נלמד על חייהם ויצירותיהם של גדולי האמנים כגון מיכלאנג'לו, לאונרדו דה וינצי, רפאל, בוטצ'לי וטיצאן. לחצו כאן למידע נוסף על ההדרכות בעברית באופיצי.